2011. április 27., szerda

H&M női hosszú Hennes farmerkabát, farmer kabát1FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kedves Érdeklődő!
Szekrényürítést tartok! ÚJ és használt Márkás ruhadarabokkal és hatalmas akciókkal találkozhatsz az aukcióim között! Nézd meg a többi termékemet is : )
Amennyiben több termékre licitálsz, természetesen egy csomagban postázom, így költséget takaríthatsz meg! Ha 10. 000 Ft felett vásárolsz, én állom a posta költség felét, 15. 000 Ft felett pedig az egész posta költséget átvállalom! : )
Eladó ez a divatos eredeti H&M Hennes sötétkék színű gyönyörű hosszú tavaszi farmerkabát. Derékban karcsúsított, szépen kiemeli az alakot. Választható gombolás van a derekánál, ezáltal mégjobban követi a test vonalát, karcsúsítja a derekat. A vállánál és hátul a könyökénél divatosan koptatott.
Új, tavasszal 1-2 alkalommal volt rajtam, azóta csak a szekrényben állt, most pedig már sajnos nem jó a mérete.. Nekem térdig ért.
40-es méret van beleírva, de a biztonság kedvéért lemértem:
Méretei:
Hossza: 115 cm
Mellbősége: 45 cm
Ujja hossza (hónaljtól mérve): 47 cm
Nézd meg a többi termékemet is, most minden 1 FT és nincs  minimál ár! : )
A Személyes átvétel Budapesten lehetséges, előre egyeztetett időpontban.
Csomagolási költséget nem számolok fel.
SPÓROLJ A POSTA KÖLTSÉGEN! Nézz körül a többi termékem között is!
UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!
NAGYON FONTOS: AZ UTALÁSNÁL KÉREK MINDENKIT, HOGY TÜNTESSE FEL A FELHASZNÁLÓ NEVÉT!
Amennyiben valaki nem jelentkezik az aukció lezárta utáni 7 napban, akkor "FIZETÉSI EMLÉKEZTETŐT " küldök, és ha akkor se kapok választ, negatív értékelés mellett újból meghirdetem a terméket!
Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz azonnal fizetni, írjál nyugodtan, ha jelzed előre szívesen várok néhány napot! Amennyiben több termékre licitálsz, természetesen egy csomagban postázom, így költséget takarithatsz meg! Amint megkapom az utalást, 1-4 napon belül postázom a csomagot. Ezután értékelek, így Te is nyomon követheted, hol tart a postázás. Ha megkaptad a terméket kérlek értékelj Te is.
CSAK AZ LICITÁLJON, AKI KOMOLYAN GONDOLJA A VÁSÁRLÁST!
Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 20:39
. H&M női hosszú Hennes farmerkabát, farmer kabát1FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése