2011. július 25., hétfő

Reisinger János: Miről szól Jelenések könyve? - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

A Jelenések könyvéről sokan úgy tudják, hogy ez az egyik legnehezebben érthető irat. Gyakran történik, hogy ezért olvasásába se fognak, vagy ha mégis megteszik, egy idő után, az eredeti vélekedés alátámasztásaként abba is hagyják. Túl sok benne a jelkép, a mai olvasónak már nem egyértelműen azonosítható szimbólum.
Aki a jelenések könyvét szeretné megérteni, jó, ha végigolvassa az előtte sorakozó 65 könyvet Ez a rövid könyv azt szeretné bizonyítani, hogy ha valaki komolyan veszi a Jelenések könyve - az Apokalipszis - kezdő sorát, és keresi, kutatja a jelentését, biztosan meg fogja azt találni. A kezdő sor ugyanis így szól: "Ez Jézus Krisztus apokalipszise. " A görög "apokalipszis" a rejtett dolgok feltárását jelenti.
Az idézet tanúsága szerint a Biblia utolsó irata tehát magától Jézus Krisztustól származó üzenet, és főleg látomások formájában. Számtalan jelképpel ugyan, de e jelképek mélyreható, látható erejével az emberiség Megváltójának üzeneteit tartalmazzák, a mai kor emberének különösképp szóló eligazításként.
 
142 x 202 mm, puhakötés,  192 oldal
Bibliaiskolák Közössége, Budapest, 2005


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-08-12 07:25
. Reisinger János: Miről szól Jelenések könyve? - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése